New Read Ik nog wel van jou [ by ] Elke Geurts [ Kindle ePUB or eBook ] – pocket-bikes.us

Ik nog wel van jou Het leven is een slechte film Alleen daarom al is het zaak dat wij mensen er iets beters van maken. Ik hou niet meer van je Met deze eenvoudige woorden loopt de man van de verteller van dit verhaal haar leven uit De nieuwe werkelijkheid lijkt slechts een nare droom, ook omdat ze elkaar nog elke dag zien ze hebben twee jonge dochters, delen een huis en 24 jaar van hun leven Ze zet alles op alles om er een ander verhaal van te maken, een bter verhaal Want zij zijn toch anders dan die andere stellen die uit elkaar gaan Het kan nog goedkomen, denkt ze steeds, terwijl ze toekijkt hoe haar grootste angst langzaam maar zeker realiteit wordt. Ik nog wel van jou is het huiveringwekkende en ontroerende verslag van een gezin dat uiteenvalt, maar tegelijkertijd een boek over het geloof in de liefde en de kracht van literatuur. Download Ik nog wel van jou – pocket-bikes.us

    1 thoughts on “New Read Ik nog wel van jou [ by ] Elke Geurts [ Kindle ePUB or eBook ] – pocket-bikes.us

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *